Årsmøde 2021

Program

Vi mødes onsdag den 25. august 2021 mellem kl 15:00 og 15:30
Villingebæk Strandvej 522 C, 3120 Dronningmølle

8 deltagere (4 afbud): Benny, Bjørn, Christian, Egon, Ewald, Hans-Ole, Jens Erik og Mogens

Bobler på terrassen. Tom fortæller. Video: Egon.

Arne Würgler kendt bl.a. som sangskriver, vokalist, tidligere protestsanger, foredragsholder og meget mere - gav os appetit

Tom Christensen, ejer af Vinimportfirmaet og tapasbaren Sydens Vine og Delikatesser, tilberedte og serverede en fortrinlig middag.

Bjørns brev til Benny

26. august 2021

Kære Benny,

Man kommer let til at vade ud i nogle superlativer, som man ikke helt har styr på, når man skal returnere en tak for din indsats for at gøre dette sommermøde til en oplevelse.

Vel, lokaliteten er exceptionel og skyerne trak fra solen, da vi mødte op, så vi kunne nyde udsigten og dit herlige sommerhus, men indtrykket som gæst var også og måske især, at du gik all-in for at gøre det til en oplevelse for os i hele forløbet.

Hvilke hit på den kulturelle front, gastronomi og vinoplevelser. Meget interessant at man opdager under måltiderne (flertal med vilje), at ha' delt oplevelsen ved at se/høre Louis Armstrong i Falkoner Centret i 1958 med sin sidemand. Underholdende person i den fulde forståelse, ham Arne.

Kokkens talenter kan heller ikke underdrives, bare tapas seriøse.

Så synd at ikke flere fik oplevelsen med. Måske et af de mest intime møder i den store Pil-A gruppe, jeg har deltaget i ,i nyere tid. Måske gjorde gruppens tilpassede størrelse på dagen hele oplevelsen så inkluderende, eller er det deltagernes årstalsdata, som prægede forløbet. Jeg noterede mig f.eks. en helt ny fællesnævner for gruppen, som jeg ikke har hørt før i samtalen - 112.

- Ja, desværre magtede jeg ikke at fravriste Mogens den ene dessert. At jeg glemte at tage den med er måske nærmere sandheden. Nå, de trænger også til oplevelser på Lolland.

Tusind tak Benny og Lene.

Mange hilsner, Bjørn